Elin Kjellström!

Day 3 - New York City

Fick en chock när vi gick ut från gatan och fick se det här! ALLT var så stort och lysande, det märkets verkligen att vi bodde precis vid Times Sqaure...

Sprang direkt till Duffy Sqaure och satte mig på den röda trappan. Där skulle jag kunna sitta många timmar och bara kolla ut över alla människor, så mycket folk i rörelse på en och samma plats. Affärer och musikaler överallt på skyltarna. Skulle verkligen kunna bli yr av allt ljus...

MMitt i smeten kom det massa ridande poliser också. Kändes lite opassande mitt i storstaden men varför inte!

Vi hittade en chokladaffär och passade på att köpa chokladdoppade jordgubbar för att fira in att vi precis kommit till NYC. Det var fint julpyntat på många ställen också, en sådan här julgran skulle sitta fint på torget hemma eller vad säger ni?

Träffade Batman en snabbis också. Man måste bara älska New York. 

Kvällen avslutades med supergod middag och framför allt SUPERGOD oreomilkshake, amerikanare kan det där med onyttiga grejer dom! Hittade en fin skridskobana mitt i stan också, ser så mysigt ut när de åker runt där, Percis som i vilken film som helst.

Tredje dagen åkte vi alltså till New York från Washington. Halva dagen var ju bara resan dit men vi fick en bra första kväll i alla fall! KRAM PÅ ER!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas