Elin Kjellström!

Day 5 - New York City

Dagen började riktigt bra med en stadig frukost på Le Pain Quotidien, en av mina favoritkedjor, och självklart blev det croissaints och min favvoyoghurt!

Sedan bar det av till Financal Center och Wall Street, här har ni New York Stock Exchange. Roligt att få se vart alla världens affärer sker, ja inte alla men ni förstår vad jag menar...

Sedan var det dags för att gå ner till vattnet och njuta lite av utsikten samt att snabbt undersöka Pier 17!

Efter en lång regnskur kunde vi ta våran efterlängtade promenad över Brooklyn Bridge. Riktigt fin bro och verkligen något av de sakerna jag ville göra där!

Fanns vissa som använde Brooklyn Bridge som kärleksbron i Paris.

Väl framme i Brooklyn blev det pizza på ett av de bästa ställena i området. Vi fick EN riktigt stor pizza och nej jag åt inte allt själv haha.

Brooklyn Heights myste vi runt på!

Vi hittade världens sötaste glassfabrik precis nedanför Brooklyn Bridge och de hade verkligen god glass. Helt klart värt ett besök.

En vilsen liten fiskmås i storstan... Söt var den ändå, eller vad tycker ni?

Fina fina Brooklyn Bridge med Manhattan i bakgrunden.

Fram och tillbaka körde de ständigt med taxibåtarna som SJÄLVKLART var gula.

Åkte till Greenwich Village och hittade en mysig park med en fin fontän. Sprang igenom en liten mysig höstdjungel också påvägen dit! Här ser ni min älskade hatt som jag har hittat efter många månader (års?!?) letande. Kommer tydligare bild på hatten och outfiten senare.

Amerikanerna var riktigt duktiga på att pynta inför Halloween, lite hemskt med pumpor som äter varandra men varför inte? 

Det här var ju faktiskt torsdagen det vill säga Halloween så på kvällen hade de en STOR parad med massor av människor som medverkade. Vi stod och kollade i över 2,5 timmar innan vi var tvunga att gå och då var det inte ens slut. 

Det här var en riktigt händelserik dag. Vi hann med alla möjliga olika ställen av New York märker jag nu men intensivt är bra! Kommer som sagt upp med inlägg på outfiten imorgon eller likande. 

KRAM PÅ ER!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas